TOKO KEIZERSLANDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 374 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Keizerslanden. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 21:26 Heerlijk eten, en ook lekker snel bezorgd! aanradertje
30 sep 2022 om 18:01 Eten was heel vies k zat een uur lang op de wc ik wil me geld terug
29 sep 2022 om 6:40 De smaak van het eten is top. alleen ivm kids had ik een grote wokbox gedaan met extra vlees en dit was top me man had echter in zijn normale box in totaal maar 2 stukjes vlees. dat was een teleurstelling. de smaak was top wel.
28 sep 2022 om 7:51 Heerlijk gegeten
25 sep 2022 om 12:43 Dik 2 uur gewacht op paar kippetjes en patat en cola en dan ook nog geen sorry niks ver de bezorger
24 sep 2022 om 20:00 Kwan koud aan 20 euro weg moeyen gooien slechte zaak,besyel hier nooit weer en ik eis mijn geld terug want ga niet voor iets betalen waardoor ik ziek van word.
23 sep 2022 om 20:16 Heerlijk Boven verwachting!!
23 sep 2022 om 0:04 Heerlijk als altijd, wel jammee dat de broccoli vergeten was, dat is juist zo lekker
11 sep 2022 om 21:36 Heerlijk gegeten. Bleef goed warm. Een kwartier eerder dan gedacht werd het al bezorgd.
5 sep 2022 om 13:45 Bestelde gefrituurde noedels maar kreeg gebakken rijst. De rijst bevatte geen zout.
3 sep 2022 om 5:03 Wat heb ik lekker gegeten. Het eten was super goed echt gaat zeker nog vaker gebeuren dat ik hier eten ga bestellen. Bozorging heeft wel wat lang geduurd. Dat vond ik minder maar het eten heeft dat goed gemaakt. Heerlijk super!
2 sep 2022 om 20:23 Heerlijk eten en lekker warm nog